Vidste du, at en Ghostwriter kan gøre dig mere synlig på nettet?

Facebook, LinkedIn og Instagram er efterhånden blevet ligeså vigtige platforme, som din hjemmeside, ja, hvis ikke vigtigere. Det har meget at gøre med invasionen af Smartphonen i vores liv.

Det moderne menneske har fået en digital forlængelse ved hånden, som manifesteres i bimlende påmindelser (notifikationer) fra alverdens apps.

Selvom din målgruppe kender dit navn og måske endda har besøgt din hjemmeside på et tidspunkt, så er der intet der holder dem opdateret om status i din virksomhed, men det kan en ghostwriter.

Din løbende udvikling kan og bør formidles ved en aktiv indsats på de sociale medier. Lad os i fællesskab se på, hvad en ghostwriter på et medie som Facebook kan gøre for dig. De færreste mindre virksomheder har nemlig tid til, at tage sig af den ugentlige Facebookopdatering.

PR-medarbejderen er ikkeeksisterende, og man har måske svært ved at se værdien af jævnligt at bringe en inspirationshistorie fra dagligdagen. Men sandheden er, at det kan noget, som ligger meget dybere.

Underbevidstheden husker en personlig afsender, som viser sympati for sine medarbejdere og plejer sit billede ud af til, og dette billede står skarpest, hvis du tilknytter din virksomhed en dygtig ghostwriter.

Kvalitetsindhold bygger på organisk optimering. Artinn tekstbureau i dag og hør om mulighederne, for at bruge storytelling til at øge tilliden.

Pin It on Pinterest

Share This