SEO og digital kommunikation – Content Marketing

Som tekstforfatter er den vigtigste del af dit arbejde, at se sagen fra kundens side. Det er ikke nødvendigvis din kunde, men i mange tilfælde kundens kunder du skriver til, hvilket betyder, at vi skal formidle et produkt eller en service i 3. led. Det kræver af dig, at du er skarp på at researche branchen, som du skal skrive til.

Artinn’s tekstforfatter havde ingen viden om Golf, da han skulle skrive SEO-optimerede tekster til Golfeksperten.dk. Alligevel blev kunden tilfreds. Det skyldes, at vores tekstforfatter satte sig grundigt ind i det univers, hvori han skulle begå sig. Resultatet blev autentisk og kunden var tilfreds.

Content creator

Når du fungerer som content-creater på nettet, taler vi for det meste om sociale medier. Derudover dækker begrebet ”content” over en bred vifte af emner herunder artikler, statusopdateringer, blogs, debatter og 3. parts delinger etc. Fælles for alt indhold gælder, at det skal være relevant, gerne aktuelt og ikke mindst velformuleret.

Tiden hvor kvalitativ content kunne smides ud på nettet uden omtanke for modtageren er definitivt slut. Både Google og den digitale forbruger er blevet kritiske, og de vælger og vrager i indhold 24 timer i døgnet. Derfor har Artinn en content-creator med en journalistiks baggrund, der har den faglige ballast til at udføre det nødvendige arbejde.

Kvalitetsindhold bygger på organisk optimering. Artinn tekstbureau i dag og hør om mulighederne, for at bruge storytelling til at øge tilliden.

Pin It on Pinterest

Share This